Met trots mag ik aankondigen dat ik een leuke samenwerking heb met Sigma Foto Benelux

Al jaren werk ik zelf met bijna alleen maar Sigma (Art) lenzen. Ik gebruik zelf de 14-24 Sigma Art F/2.8 DG DN, de 24-70 Sigma Art F/2.8 DG DN en de 105 mm Sigma Art F/2.8 DG DN. De kwaliteit is gewoon super en doet niet of amper onder voor de veel duurdere Canon, Sony of Nikon lenzen. Dus de stap was daardoor heel makkelijk gemaakt toen ik de mogelijkheid kreeg om Sigma ambassadeur te worden.

Waar komt dit in de praktijk op neer?

Tijdens mijn cursussen heb ik de beschikking over allerlei Sigma lenzen die de deelnemers dan mogen testen en uitproberen tijdens het praktijkgedeelte, hoe gaaf is dat?! Tijdens de basiscursus fotografie zul je daar misschien iets minder mee bezig zijn, omdat je eerst zelf nog al je apparatuur moet leren kennen, maar voor de cursus Landschapsfotografie is het zeker een gave optie.

En wat te bedenken van de workshops Melkwegfotografie?  Een groothoek prime lens heeft niet zomaar iedereen liggen, maar is wel ideaal voor Melkwegfotografie, dus die neem ik ook mee!

Verder zullen we af en toe een lenzen proeverij houden, in samenwerking met Foto Sipkes in Groningen, waarbij je de mogelijk hebt om alle lenzen van Sigma te testen. Dit doen we dan op een gave locatie waar je alle tijd hebt om vragen te stellen en goed te kijken of de geteste lens iets voor je is.

Ook zal ik als Sigma ambassadeur zo nu en dan eens een recensie schrijven over een (nieuwe) lens die ik dan getest heb.

Zolang het goed voelt voor beide partijen zullen we dit blijven doen en wie weet wat er de komende jaren ons nog meer brengt. Heb je vragen over een bepaalde Sigma lens, kun je me uiteraard altijd een berichtje sturen. Ik weet ook niet alles, maar heb wel korte lijntjes met mensen die er wel alles over weten 😉