Je bent hier: Home > Bestellen

Bestel je favoriete ‘Melvin’ voor aan de muur

Aan de muur

Beelden spreken meer dan duizend woorden. Om te zorgen dat jouw foto in vele vormen tot zijn recht komt, heb ik een samenwerking met een professionele partij die mijn foto’s omtoveren tot levendige wandversieringen. Prachtig voor in huis of voor op kantoor, natuurlijk zijn deze ook uitermate geschikt als origineel cadeau of relatiegeschenk. We kunnen de foto(s) afdrukken op verschillende materialen, zoals op canvas, professioneel fotopapier, hout of op glas. Alle afmetingen zijn mogelijk.

Advies op maat

Omdat exclusiviteit geldt als uitgangspunt, wordt elke bestelling gepersonaliseerd. Graag denk ik mee over hoe jouw wensen optimaal vertaald worden, welk formaat hierbij past en welk materiaal we kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een canvas van dezelfde breedte als jouw bank, of aan een foto op glas van kozijn tot kozijn. Ik kijk er naar uit om mee te denken over de sfeerbepaling, de gewenste uitstraling en passende kleuren (of juist zwart-wit) die hier het beste op aansluiten.

Vraag naar de mogelijkheden en laten we de ideeën samen tot leven brengen!

Dit zeggen anderen over ons

Melvin heeft onze trouwdag prachtig en met aandacht voor detail en ons moment vastgelegd. Zijn vrolijke, vriendelijke en professionele persoonlijkheid maken zijn aanwezigheid tot een aanwinst. Iedereen, inclusief wijzelf, voelden zich op hun gemak en ontspannen wat tot super mooie foto’s heeft geleid. Zijn creativiteit en passie hebben voor ons bijzonder mooie herinneringen opgeleverd waar we met heel veel plezier op terug kijken. Melvin, bedankt.

Wij zijn heel blij met de prachtige foto, persoonlijke service en snelle levering! We hebben een foto op buitencanvas besteld en hadden daarbij wat advies nodig, ook daarvoor konden we bij Melvin terecht.

“Zeer tevreden over Melvin! Sociale en benaderbare fotograaf, erg prettig.

Foto’s van grote kwaliteit met ruimte voor input van ons en van het professionele oog van Melvin.”

Melvin heeft een sterk oog voor het vinden van ‘the right spot’ hij speelt daarbij met het licht..de objecten in de omgeving en brengt daarmee veel diepte/ levendigheid aan. Hij sluit aan bij je wensen en
laat jou het middelpunt zijn.

Zeer tevreden over de samenwerking met de fotograaf. We hadden de keus om zelf een locatie uit te zoeken maar dit lieten we aan hem over en dat was een goede keuze! Lief voor de kinderen, ze konden eerst
even wennen aan hem zodat ze met plezier op de foto gingen.. dit maakte de foto’s speels. De foto’s zijn super mooi geworden en de volgende dag al de foto’s binnen dus super snel.

Melvin is een enthousiaste fotograaf die de tijd neemt voor mooie foto’s. Hij komt met erg leuke ideeen, waarbij zijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Wij hebben een hele

leuke babyshoot gehad en zijn heel blij met het resultaat!

Melvin jonker heeft een geweldige cake smash fotoshoot van mijn dochter Suus gemaakt voor haar 1e verjaardag. Heel professioneel en de foto’s zijn super mooi geworden. Bedankt melvin!

Hele leuke middag gehad tijdens onze babyshoot met deze getalenteerde fotograaf. Lief, creatief en geduldig met als eindresultaat prachtige foto’s!

Melvin heeft een prachtige sfeervolle foto geleverd voor onze teamkamer. Hij heeft een super goed gevoel voor compositie en een prachtige stijl. De kleuren passen perfect bij de kleuren in onze school.

Melvin is heel professioneel. Hij luistert naar je wensen en komt zelf ook met erg leuke ideeën. Het eindresultaat was dan ook fenomenaal.

Als cadeau voor een familielid deden we een shoot met Melvin. Allereerst was deze shoot zelf een gezellige ervaring. Bijzonder hoe Melvin iedereen op zijn of haar gemak weet te stellen. En dan…de foto’s! Ontroerend mooi en een fantastisch resultaat!

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp naar 06-11145435

Ben je geïnteresseerd in mijn foto(s) en zie je deze graag terug op bijvoorbeeld professioneel fotopapier, canvas, polamex of iets anders? Laat je inspireren door de foto’s uit het portfolio. Heb je een keuze gemaakt? Benoem hieronder dan de naam van het portfolio-item dat je wenst te bestellen.

1 + 7 = ?