Maak van fotografie je persoonlijke ontwikkelreis

IMG 2571

Wist je al dat ik ook privé workshops aanbied? Het voordeel van een privé workshop is dat ik volledig maatwerk kan bieden op de leervragen die je hebt. Hoe gaat zoiets precies in z’n werk?

Intake:

Als allereerst hebben we (telefonisch) contact en stel ik je een aantal vragen waardoor ik een goed beeld krijg waar je tegen aan loopt en wat je graag wilt behandelen. Denk aan het leren fotograferen op de “m” stand of een verdieping in landschapsfotografie. Maar ook het nabewerken in Lightroom kan middels deze workshop.

Maatwerk:

Als we duidelijk hebben wat de leervragen zijn maken we een plan en kiezen we een dag waarop de workshop zal plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn tussen theorie (bij je thuis) en praktijk (eventueel met zonsondergang)

De workshop duurt ongeveer 3 a 4 uren en je investering is  349,95 eu.

Tijdelijke Actie:

Als je een privé workshop boekt dan mag er een 2e persoon voor de helft van de prijs mee.

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden voor een privé workshop? Vul hieronder dan de vragenlijst in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Na de online cursus fotografie heb ik vandaag een 1 op 1 workshop gehad van Melvin.
Samen hebben we eerst de theorie nog weer even doorgenomen en daarna zijn we op pad gegaan om de theorie in praktijk te brengen. Melvin legt alles rustig en duidelijk uit en neemt echt de tijd om je te helpen met de instellingen en je vragen te beantwoorden. Ik heb er veel bijgeleerd vandaag.

Wilma Bruins
138182494 2871010183182098 1879620217995053954 n