Loading...
Over Melvin Jonker2022-09-28T08:02:05+01:00

FOTOGRAFIE HEEFT IETS IN MIJ WAKKER GESCHUD

Hoi! Welkom op mijn website. Ik zal mij hier even voorstellen. Mijn naam is Melvin Jonker, 33 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en 2 kiddo’s in Groningen. Hier ben ik overigens ook geboren en getogen en is mijn passie voor (landschaps) fotografie begonnen. Mensen die mij kennen omschrijven mij als een sociaal persoon met oog voor details. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Dit probeer ik altijd terug te laten komen in fotoshoots of de verschillende cursussen en workshops die ik bied.

Neem gerust een kijkje en als ik iets voor je kan doen, schroom dan niet om mij een berichtje te sturen 🙂

Schermafdruk 2019 01 05 22.40.17

Mijn persoonlijke interpretatie van de realiteit

In de afgelopen zeven jaar ben ik steeds dieper in de wereld van landschapsfotografie gedoken. Als reislustig persoon heb ik al vele mooie landschappen mogen ontdekken, maar sinds ik de wereld door de lens van mijn camera zie, is er iets in mij wakker geschud! Niet eerder had ik beseft hoe mooi de natuur er in de juiste omstandigheden uit kan zien. Daarom besloot ik mijn ontdekkingen te vertalen naar een beeld waarin dit voor iedereen zichtbaar wordt.

Fotografie is een vorm van kunst en ik streef er naar om de wereld op haar mooist te laten zien! Al mijn foto’s geven een persoonlijke interpretatie van de realiteit weer. Dit is pas geslaagd als alle elementen waar ik naar op zoek ben samenkomen.

“Anyone can take a picture.. a person with a passion sees the picture before it’s taken”

Mijn laatste artikelen

Hoe fotografeer ik de melkweg?

Heb jij ook al toffe melkweg foto’s voorbij zien komen? Misschien is het moeilijk om te geloven, maar zelfs in Nederland kun je de melkweg vastleggen met je camera.

14 mooiste onbekende fotolocaties in Groningen

De beste onbekende fotolocaties in Groningen om landschappen te fotograferen Denk je dat je alle mooiste fotolocaties in Groningen wel hebt gehad? Je hebt al talloze keren Instagram, Facebook

Partners waarmee ik trots samenwerk

Ga naar de bovenkant