Loading...
Over Melvin Jonker2021-06-23T11:39:11+01:00

FOTOGRAFIE HEEFT IETS IN MIJ WAKKER GESCHUD

Hoi! Welkom op mijn website. Ik zal mij hier even voorstellen. Mijn naam is Melvin Jonker, 33 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en 2 kiddo’s in Groningen. Hier ben ik overigens ook geboren en getogen en is mijn passie voor fotografie begonnen. Mensen die mij kennen omschrijven mij als een sociaal persoon met oog voor details. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Dit probeer ik altijd terug te laten komen in fotoshoots of de verschillende cursussen en workshops die ik bied.

Schermafdruk 2019 01 05 22.40.17

Mijn persoonlijke interpretatie van de realiteit

In de afgelopen zeven jaar ben ik steeds dieper in de wereld van fotografie gedoken. Als marinier, marechaussee en als globetrotter heb ik landschappen vanuit diverse perspectieven mogen bekijken. Maar sinds ik de wereld door de lens van mijn camera zie, is er iets in mij wakker geschud! Niet eerder had ik beseft hoe mooi de natuur er met de juiste sluitertijd uit kan zien. Of hoeveel invloed lichtgevoeligheid kan hebben op het vastleggen van een landschap. Daarom besloot ik mijn ontdekkingen te vertalen naar een beeld waarin dit voor iedereen zichtbaar wordt.

Fotografie is een vorm van kunst en ik streef er naar om de wereld op haar mooist te laten zien! Al mijn foto’s geven een persoonlijke interpretatie van de realiteit weer. Dit is pas geslaagd als alle elementen waar ik naar op zoek ben samenkomen.

“Anyone can take a picture.. a person with a passion sees the picture before it’s taken”

Mijn laatste artikelen

10 tips voor fotograferen van onweer en bliksem

Stormfotografie, bliksemfotografie, onweersfotografie; dat doe je zo! Onweersfotografie is spannend. Stormen op hun meest dramatisch kieken of een blikseminslag fotograferen zijn echte adrenaline kicks voor de fotograaf. Omdat er

Nieuwe website is live!

Mijn nieuwe website is live! Was er iets mis met de oude hoor ik je denken? Nee hoor, maar het was wel tijd voor vernieuwing en verbetering.  Zo kun

Partners waarmee ik trots samenwerk

Ga naar de bovenkant