Fotografie on demand; op ieder moment en van iedere plek

Hoe fantastisch is het wanneer je gewoon vanuit je huis een online fotografie cursus kunt volgen. Eentje die niet onder doet voor zijn klassikale variant, maar die je wel in je eigen tempo kunt volgen, op ieder moment en vanaf iedere plaats. The PixelSquad biedt een zeer speciaal actie dat je in staat stelt om voor 15 euro per maand direct toegang te krijgen tot alle content en een exclusieve community. De community is levendig en toegankelijk. Je kunt er je foto’s delen en op die van anderen reageren. De beste plekjes met elkaar delen of meedoen aan de challenge van de maand. De leden spreken ook geregeld af om er samen op uit te gaan om de mooiste foto’s te maken en je skills te verbeteren. De leukste fotografie community van Nederland; dat beloven we je!

Toch liever alleen de online basiscursus fotografie? Ook dit is mogelijk! Leer de absolute beginselen van je camera en leer fotograferen op de M-stand. Hiermee word jij de baas over je camera en bepaal jij het eindresultaat van je foto!

Check deze video voor een impressie van The PixelSquad

De online leeromgeving is erg overzichtelijk en je begint automatisch weer waar je gebleven bent. De video’s zijn erg duidelijk en ik vind het prettig dat ik ze nog eens terug kan kijken. De vragen na ieder hoofdstuk zijn ook handig. Ik kan het echt iedereen van harte aanbevelen.

Anneke Vedder

Ik ben zelf leraar Natuurkunde en rector op een middelbare school. De layout van alles vind ik echt goed… Gewoon heel chique en duidelijk tegelijk. Echt heel erg leerzaam.

Marco Zegers