Je privé opleiding tot fotograaf start hier!

Zou je graag meer uit je fotografie willen halen? Maar ik bedoel dan echt MEER? Wil je echt stappen maken, in relatief korte tijd? Laat mij je dan intensief begeleiden op die mooie weg daar naartoe.

Half jaar intensieve begeleiding

Cursussen zijn een ontzettend goed middel om je doel te behalen. Maar ik merk regelmatig nog aan cursisten dat één cursus niet voldoende is voor hetgeen ze willen bereiken. Vragen stellen kan natuurlijk altijd en die beantwoord ik met alle liefde, maar hoe gaaf zou het zijn dat ik je een half jaar lang intensief begeleidt?!

“Wat houdt dit dan precies in Melvin?”, hoor ik je denken.

Middels een kennismakingsgesprek gaan we uitzoeken wat je leervragen precies zijn en hoe we deze weg het beste kunnen bewandelen. De inhoud is dus voor iedereen anders.

Wat gaan we in dat half jaar precies doen?

  • We plannen 4 privé workshops. Hoe die workshops eruit gaan zien ligt dus aan je leervragen. Denk bijvoorbeeld aan het leren fotografen op de manuele stand, landschapsfotografie met zonsondergang, je foto’s leren bewerken, avondfotografie, nachtfotografie etc. Alles is mogelijk! 🙂
  • Tussen de workshops door krijg je feedback op je foto’s. Dus hebben we een workshop avondfotografie gedaan en je gaat daarna zelf op pad? Ik begeleid je door je te voorzien van feedback op je foto’s en alle vragen die je hebt.
  • We eindigen onze half jaar met een portfolio review. Met foto’s waar je trots op kunt zijn!
  • Verder krijg je één jaar volledig toegang tot de online fotografieschool, inclusief alle workshops en cursussen.

Prijs:

Laat me je helpen om GROTE stappen te maken in de wondere wereld van fotografie.

Normaal euro 1499 excl btw,- nu voor euro 999 excl btw,- (gespreid betalen is mogelijk)

Voor meer informatie of vragen, over bijvoorbeeld een tweede persoon, vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

image0

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here