Je privé opleiding tot fotograaf start hier!

Welkom bij de Exclusieve Privé Fotografie Opleiding!

Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding en maatwerk in onze Privé Fotografie Opleiding, speciaal ontworpen voor jou als individuele deelnemer. Wij zijn er om je te begeleiden op elk stapje van de weg.

WhatsApp Image 2024 05 07 at 18.32.13

Wat maakt onze Privé Fotografie Opleiding zo bijzonder?

  1. Volledig Maatwerk: Elke fotograaf is uniek, en daarom geloven wij in een volledig op maat gemaakt leertraject. Samen met jou stellen we een persoonlijk plan op dat aansluit bij jouw huidige vaardigheden, interesses en ambities. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde fotograaf die zijn/haar stijl wil verfijnen, onze opleiding past zich aan jou aan.
  2. Individuele Aandacht: Als enige deelnemer aan de Privé Fotografie Opleiding krijg je onze onverdeelde aandacht. Dit zorgt ervoor dat elke sessie volledig gericht is op jouw behoeften, vragen en groei. Geen compromissen, geen afleidingen – alleen jij en de kunst van fotografie.
  3. Doelgericht Plan: Voor aanvang van de opleiding gaan we samen aan de slag om jouw doelen te definiëren. Waar wil je staan na 6 maanden? Of het nu gaat om het verbeteren van technische vaardigheden, het ontwikkelen van een unieke artistieke stijl of het verkennen van nieuwe genres, jouw doelen vormen de leidraad van onze reis.
  4. Maandelijkse Voortgangssessies: Tijdens maandelijkse een-op-een sessies evalueren we jouw voortgang, bespreken we uitdagingen en passen we het plan indien nodig aan. Dit biedt de flexibiliteit om te groeien op jouw eigen tempo, met continue ondersteuning en begeleiding.

WhatsApp Image 2024 05 07 at 18.32.13 1       Half jaar intensieve begeleiding; wat gaan we dan precies doen?

  • We plannen 4 privé workshops. Hoe die workshops eruit gaan zien ligt dus aan je leervragen. Denk bijvoorbeeld aan het leren fotografen op de manuele stand, landschapsfotografie met zonsondergang, je foto’s leren bewerken, avondfotografie, nachtfotografie etc. Alles is mogelijk!
  • Tussen de workshops door krijg je feedback op je foto’s. Dus hebben we een workshop avondfotografie gedaan en je gaat daarna zelf op pad? Wij begeleiden je door je te voorzien van feedback op je foto’s en alle vragen die je hebt.
  • Elke maand houden we een voortgangsgesprek middels teams of zoom. Uiteraard kun je ook hier al je vragen stellen.
  • We eindigen onze half jaar met een portfolio review. Met foto’s waar je trots op kunt zijn!
  • Verder krijg je één jaar volledig toegang tot the Pixelsquad, ons fotografie platform inclusief alle workshops en cursussen.

Je merkt dat bovenstaande veel van je zal vragen. Het is ook niet onze insteek dat we je alleen faciliteren, maar je echt helpen om naar ons einddoel te komen. En daar hebben we jouw commitment dan ook echt voor nodig! 

Prijs:

Laat ons je helpen om GROTE stappen te maken in de wondere wereld van fotografie.

Normaal euro 1997 excl btw,- nu tijdelijk voor euro 1797 excl btw,- (gespreid betalen is mogelijk)

Voor meer informatie of vragen, over bijvoorbeeld een tweede persoon, vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

42913338 2233310950031448 422187202068348928 o

Ik volgde enkele jaren geleden een basiscursus landschapsfotografie bij Melvin en heb daarna diverse workshops, waaronder privélessen, bij hem gevolgd. Melvin’s aanpak is praktisch en zijn uitleg is helder; gewoon doen en oefenen en niet teveel theorie uit een boekje. Via zijn online platform, The PixelSquad, kan ik het hele jaar door in contact blijven met andere fotografen en deelnemen aan georganiseerde uitjes.

Wilma Hartsuiker