Je bent hier: Home > Landschapsfotografie

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in landschapsfotografie. Graag laat ik je zien hoe mooi de natuur er met de juiste sluitertijd uit kan zien. Of hoeveel invloed lichtgevoeligheid kan hebben op het vastleggen van een landschap. Uitgedaagd door diverse invalshoeken, streef ik naar een beeldvertaling waarin schoonheid voor iedereen zichtbaar wordt.

Melvin Jonker inhuren

Wil je mij graag inhuren voor een landschapsportret in een specifieke setting of thema? Ben je geïnteresseerd in een waanzinnige reeks landschapsfoto’s van een bepaalde streek, regio, provincie of dorp? Ik kijk er naar uit om hier samen met jou over te sparren!  Opdrachten voor landschapsfotografie worden vooraf geoffreerd op projectbasis. Neem contact op om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Ben je geïnteresseerd in mijn foto(s) en zie je deze graag terug op bijvoorbeeld professioneel fotopapier, canvas, polamex of iets anders? Laat het me weten via onderstaand formulier. Alle maten en afdrukken zijn mogelijk. Natuurlijk adviseer ik ook graag over welk materiaal en/of het formaat dat het beste aansluit op jouw wens(en).

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp naar 06-11145435

5 + 1 = ?

Wij zijn heel blij met de prachtige foto, persoonlijke service en snelle levering! We hebben een foto op buitencanvas besteld en hadden daarbij wat advies nodig, ook daarvoor konden we bij Melvin terecht.

“Zeer tevreden over Melvin! Sociale en benaderbare fotograaf, erg prettig.

Foto’s van grote kwaliteit met ruimte voor input van ons en van het professionele oog van Melvin.”

Melvin heeft een sterk oog voor het vinden van ‘the right spot’ hij speelt daarbij met het licht..de objecten in de omgeving en brengt daarmee veel diepte/ levendigheid aan. Hij sluit aan bij je wensen en
laat jou het middelpunt zijn.

Zeer tevreden over de samenwerking met de fotograaf. We hadden de keus om zelf een locatie uit te zoeken maar dit lieten we aan hem over en dat was een goede keuze! Lief voor de kinderen, ze konden eerst
even wennen aan hem zodat ze met plezier op de foto gingen.. dit maakte de foto’s speels. De foto’s zijn super mooi geworden en de volgende dag al de foto’s binnen dus super snel.

Melvin is een enthousiaste fotograaf die de tijd neemt voor mooie foto’s. Hij komt met erg leuke ideeen, waarbij zijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Wij hebben een hele

leuke babyshoot gehad en zijn heel blij met het resultaat!

Melvin jonker heeft een geweldige cake smash fotoshoot van mijn dochter Suus gemaakt voor haar 1e verjaardag. Heel professioneel en de foto’s zijn super mooi geworden. Bedankt melvin!

Hele leuke middag gehad tijdens onze babyshoot met deze getalenteerde fotograaf. Lief, creatief en geduldig met als eindresultaat prachtige foto’s!

Melvin heeft een prachtige sfeervolle foto geleverd voor onze teamkamer. Hij heeft een super goed gevoel voor compositie en een prachtige stijl. De kleuren passen perfect bij de kleuren in onze school.

Melvin is heel professioneel. Hij luistert naar je wensen en komt zelf ook met erg leuke ideeën. Het eindresultaat was dan ook fenomenaal.

Als cadeau voor een familielid deden we een shoot met Melvin. Allereerst was deze shoot zelf een gezellige ervaring. Bijzonder hoe Melvin iedereen op zijn of haar gemak weet te stellen. En dan…de foto’s! Ontroerend mooi en een fantastisch resultaat!

Melvin heeft onze trouwdag prachtig en met aandacht voor detail en ons moment vastgelegd. Zijn vrolijke, vriendelijke en professionele persoonlijkheid maken zijn aanwezigheid tot een aanwinst. Iedereen, inclusief wijzelf, voelden zich op hun gemak en ontspannen wat tot super mooie foto’s heeft geleid. Zijn creativiteit en passie hebben voor ons bijzonder mooie herinneringen opgeleverd waar we met heel veel plezier op terug kijken. Melvin, bedankt.