Mijn nieuwe website is live!

Was er iets mis met de oude hoor ik je denken? Nee hoor, maar het was wel tijd voor vernieuwing en verbetering. 

Zo kun je nu heel duidelijk alle verschillende diensten zien die ik aanbied, inclusief portfolio’s daarvan. Verder kun je nu heel makkelijk een foto kopen voor aan je muur. Ga naar het kopje “bestellen” kies je foto, materiaal, afmeting en reken af via iDeal. Hij wordt dan bij je thuisbezorgd. Easy as that!

Cadeaukaart

Op zoek naar een orgineel cadeau voor iemand anders? Hiervoor kun je de cadeaukaart nemen. Zelf in te vullen bedrag en je kunt hem bij je thuis laten bezorgen of bij degene aan wie je hem cadeau doet.

Groepscursussen

Ook staan, zoals je van me gewend bent,  de groepscursussen ook weer duidelijk vermeld en kun je zelfs via “agenda” zien wanneer alle cursussen plaatsvinden. Je kunt zien hoeveel plek er nog is, aanmelden en afrekeningen op verschillende manieren. Net wat jij handig vindt!

Online leeromgeving

Een nieuwe website komt met nieuwe dingen 🙂 Een online leeromgeving met op dit moment 2 online cursussen. De basiscursus fotografie EN de cursus “Foto’s bewerken in Lightroom”. Helemaal in tijden van de lockdown is dit een ideale manier om toch met fotografie bezig te zijn en je niveau op peil te houden. De komende lente en zomer komen er nog een aantal cursussen en workshops bij! Je kunt ze los kopen maar je kunt ook een lidmaatschap nemen (tip). Hiervoor betaal je op dit moment maar 10 euro per maand en heb je toegang tot alle online cursussen en workshops en een online platform waarbij je onder andere contact met andere cursisten kunt hebben. Let op: dit is een tijdelijke actie tot maart 2021. Neem vooral even een kijkje en heb je vragen of opmerkingen, dan weet je me te vinden!