De Melvin Jonker website is er voor jou

 

Wauw een eigen Melvin Jonker website! Wie had dat gedacht toen ik nog geen twee jaar geleden mijn eerste spiegelreflex in mijn handen kreeg. Ik in ieder geval niet!  Sindsdien ben ik verkocht aan het fotograferen van bijna alles wat met fotografie te maken heeft.

 

“Een grotere eer dan een foto van mij boven jouw bank is er voor mij niet!”

 

Ik ben nog het meeste trots op het aanbieden van m’n zelfgemaakte werk. Een grotere eer dan een foto van mij boven jouw bank is er voor mij niet! 😉 Weet dat elke foto door mij gemaakt is met voorbereiding, zorgvuldigheid en vooral veel passie.

Melvin jonker Photography website

Neem gerust een kijkje op m’n website en laat me weten of er een foto of dienst voor je bijzit! Zo niet, bekijk dan ook m’n Melvin Jonker website en laat me weten wat je ervan vind! 😉