Je blik op oneindig in de mooiste vergezichten

Mallorca 2 min

Zijn fotografie en reizen jouw favoriete bezigheden? Hoe gaaf is het om deze twee passies samen te bundelen in één fantastische fotografiereis?! Ben je nieuwsgierig naar Mallorca of al dol op dit mooie eiland? Lees dan vooral even door.

Waarom Mallorca?

Sinds ik een aantal jaren geleden met mijn vrouw Mallorca heb bezocht, zijn we meteen verkocht. Jeetje, zo divers en prachtige fotogenieke plekken. Niet gek dat het natuurlijk een druk bezocht eiland is. Ik had zelf altijd een beetje een “party eiland” gevoel bij Mallorca, maar dit eiland is zoveel meer dan dat!!

De sfeer, de bevolking, de prachtige natuur hebben onze harten gestolen. Uiteraard gaven de mooie fotografie plekjes de doorslag om hier iets mee te gaan doen.

Mallorca is een prachtig schiereiland dat behoort tot de Balearen. Het is een Spaans eiland en hier wordt dan ook Spaans gesproken. De hoofdstad is Palma, waar zich tevens de luchthaven bevindt. Het eiland is 4992 km2 en in principe reis je in max 1,5 uur van de ene naar de andere kant van het eiland.

NOG 6 PLEKJES BESCHIKBAAR

Reizen 1 min

Meld je aan voor Mallorca

Mallorca staat als eerste op de lijst. Een prachtig eiland met heel veel gave foto spots! De datum is nog niet bekend vanwege COVID. Ben je geïnteresseerd en wil je vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van de volgende reis? Schrijf je hieronder in en ontvang als eerste alle informatie voor een onvergetelijke ervaring.