Workshop Melkwegfotografie Aekingerzand/ Kale duinen

Laden Evenementen

89,95Meld je aan!

Stel je dit eens voor: een kraakheldere nacht met miljoenen sterren, de Melkweg, wachtend om vastgelegd te worden door jouw camera. Nu kan het, met deze nieuwe workshop Melkwegfotografie!

Ondanks dat Nederland een land is met veel lichtvervuiling, zijn er nog steeds plekken waarop de Melkweg goed te fotograferen is. Met name in het noorden van het land. De workshop locaties zullen dan ook in het noorden plaatsvinden. Deze workshop vind plaats aan de Aekingerzand/ Kale Duinen. We spreken af op de parkeerplaats aan de Canada 1 in Elsloo.

De workshop

De workshop zal iets na zonsondergang starten en zo’n 2.5 uur duren. Hierbij gaan we uiteraard proberen om de Melkweg vast te leggen. Een aantal punten die we gaan behandelen tijdens deze workshop:

  • De Melkweg vastleggen is gaaf, maar hoe zorg ik voor een mooie compositie?
  • Welke instellingen moet ik gebruiken?
  • Hoe stel ik handmatig scherp?
  • Welke apps kun je gebruiken om te weten waar de Melkweg zich bevindt?
  • En nog veel meer praktische tips!

“een unieke ervaring onder de sterren”

Voor de start van de workshop ontvang je van mij alvast het theoretische gedeelte. Hierin vind je, onder andere, hoe je het beste kunt scherpstellen, welke lenzen het beste geschikt zijn en nog veel meer. Waarom? Zodat we tijdens de workshop zoveel mogelijk in de praktijk kunnen gaan toepassen. Uiteraard zal ik ook tijdens de praktijk het één en ander toelichten en sta ik klaar voor al je vragen!

Om ervoor te zorgen dat jij genoeg persoonlijke aandacht krijgt en het leerrendement zo hoog mogelijk is, werken we in groepjes van max 8 personen.

De kosten voor deze workshop bedraagt 74,95

Wat zit er bij deze workshop inbegrepen?

  • Theorie vooraf aan de workshop
  • Koffie/thee ter plaatse
  • Persoonlijke en professionele begeleiding
  • Veel gezelligheid en een onvergetelijke ervaring!
  • Niveau: beginner/GEMIDDELD/gevorderd

Het is wel handig dat je weet hoe de belichtingsdriehoek werkt. (ISO, Diafragma, sluitertijd) verder is er weinig ervaring vereist en is de workshop lekker laagdrempelig! Mocht je daar nog ervaring in op willen doen, dan verwijs ik je graag naar de Basiscursus fotografie klassikaal of de Basiscursus Fotografie online.

Belangrijk:

Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. Voor deze workshop moet het helder zijn, bij volledige bewolking kan de workshop helaas niet doorgaan. Mocht dit het geval zijn en kun je niet op een alternatieve datum, krijg je gewoon je geld teruggestort op je rekening.

Leuk? Leerzaam? Deel gerust met je vrienden.

Ga naar de bovenkant