Je bent hier: Home > Over mij

Wat ik zag?

In de afgelopen vijf jaar ben ik steeds dieper in de wereld van fotografie gedoken. Als marinier, marechaussee en als globetrotter heb ik landschappen vanuit diverse perspectieven mogen bekijken. Maar sinds ik de wereld door de lens van mijn camera zie, is er iets in mij wakker geschud!

Wat ik zie?

Niet eerder had ik beseft hoe mooi de natuur er met de juiste sluitertijd uit kan zien. Of hoeveel invloed lichtgevoeligheid kan hebben op het vastleggen van een landschap. Daarom besloot ik mijn ontdekkingen te vertalen naar een beeld waarin dit voor iedereen zichtbaar wordt.

Wie ik ben?

Mijn naam is Melvin Jonker, geboren en getogen in Groningen. In Groningen maakte ik mijn eerste foto en raakte ik voorzichtig vertrouwd met het perspectief dat fotografie kan geven. Al snel werd mijn horizon verbreed, door verschillende invalshoeken uit te proberen en door uitdagingen te vinden in creativiteit.

Anyone can take a picture.. a person with a passion sees the picture before it’s taken

Wat ik voel?

Fotografie is een vorm van kunst en ik streef er naar om de wereld op haar mooist te laten zien! Al mijn foto’s geven een persoonlijke interpretatie van de realiteit weer. Dit is pas geslaagd als alle elementen waar ik naar op zoek ben samenkomen.

Wat ik doe?

Van grauwe industrieterreinen tot ongerepte natuur: mijn passie ligt bij landschapsfotografie. Door de wereld op zijn puurst te tonen kan een foto tot leven komen. Inmiddels hebben mijn foto’s de nodige erkenning gekregen en heb ik diverse prijzen mogen ontvangen, zowel landelijk als regionaal.

Wat jij wilt?

Op verzoek leg ik nog veel meer vast! Bruiloften, vastgoed, love-shoots, zwangerschap, interieur of welk creatief idee jij ook hebt: ik sta je graag bij! Neem contact op, zodat we samen een idee kunnen vertalen naar de werkelijkheid.