Fotografie on demand; op ieder moment en van iedere plek

In deze bizarre tijden van Corona en lock down zijn ook de klassikale cursussen geen vanzelfsprekendheid. Hoe fantastisch is het dan wanneer je gewoon vanuit je huis een online fotografie cursus kunt volgen. Eentje die niet onder doet voor zijn klassikale variant, maar die je wel in je eigen tempo kunt volgen, op ieder moment en vanaf iedere plaats. Melvin’s Online Fotografie School biedt voor de meest beperkte avonden in tig jaar door de avondklok, een zeer speciaal actie dat je in staat stelt om voor nog geen tientje per maand direct toegang te krijgen tot alle content en een exclusieve community.

Je kunt de online cursussen overzichtelijk hieronder vinden en afrekenen op reguliere wijze of je kunt op de knop hieronder klikken naar de online leeromgeving. Hier kun je enkel met creditcard betalen. De abonnementsvorm met optie tot maandelijkse betalingen kun je enkel in de online leeromgeving doen, voor de rest maakt het geen verschil.

Online Fotografie School

Kies je cursus:

Check deze video voor een impressie van Melvin’s Online Fotografie School

De online leeromgeving is erg overzichtelijk en je begint automatisch weer waar je gebleven bent. De video’s zijn erg duidelijk en ik vind het prettig dat ik ze nog eens terug kan kijken. De vragen na ieder hoofdstuk zijn ook handig. Ik kan het echt iedereen van harte aanbevelen.

Anneke Vedder

Ik ben zelf leraar Natuurkunde en rector op een middelbare school. De layout van alles vind ik echt goed… Gewoon heel chique en duidelijk tegelijk. Echt heel erg leerzaam.

Marco Zegers
Online Fotografie School