Je bent hier: Home > Newborns

Newborn Fotografie

Puur

Puur natuur: een pasgeboren baby in al zijn schoonheid! De allereerste dagen na de geboorte van een baby zijn betoverend, maar ook vluchtig. Jouw kindje verandert snel, terwijl je al die eerste indrukken van geluk graag wilt behouden. Met een New Born Shoot help ik jullie graag om deze allereerste momenten te vereeuwigen!

Vertrouwd

De New Born Shoot vindt plaats in de eerste twee weken na de geboorte. Er zijn vele opstellingen mogelijk, bijvoorbeeld een shoot waarin alleen de baby centraal staat, of één met papa/mama erbij. Natuurlijk mag je rekenen op een stukje creativiteit van mij als fotograaf! De shoot kan bij jullie thuis plaatsvinden, wel zo gemakkelijk voor moeder en kind.

Onze pakketten

Newborn basis
(circa 10 foto’s)

Verzending via we transfer

Euro 100,-

Newborn plus
(circa 20 foto’s)
Verzending via we transfervanaf Euro 125,-

Extra
(10 extra foto’s)
Euro 20,-

Pakketten zijn altijd van de hoogste kwaliteit en inclusief professionele nabewerking van de foto’s.

Vanaf de stad Groningen zijn de eerste 20 km gratis. Daarbuiten geldt een tarief van 25 cent per kilometer.

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp naar 06-11145435

Melvin heeft een sterk oog voor het vinden van ‘the right spot’ hij speelt daarbij met het licht..de objecten in de omgeving en brengt daarmee veel diepte/ levendigheid aan. Hij sluit aan bij je wensen en
laat jou het middelpunt zijn.

Zeer tevreden over de samenwerking met de fotograaf. We hadden de keus om zelf een locatie uit te zoeken maar dit lieten we aan hem over en dat was een goede keuze! Lief voor de kinderen, ze konden eerst
even wennen aan hem zodat ze met plezier op de foto gingen.. dit maakte de foto’s speels. De foto’s zijn super mooi geworden en de volgende dag al de foto’s binnen dus super snel.

Melvin is een enthousiaste fotograaf die de tijd neemt voor mooie foto’s. Hij komt met erg leuke ideeen, waarbij zijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Wij hebben een hele

leuke babyshoot gehad en zijn heel blij met het resultaat!

Melvin jonker heeft een geweldige cake smash fotoshoot van mijn dochter Suus gemaakt voor haar 1e verjaardag. Heel professioneel en de foto’s zijn super mooi geworden. Bedankt melvin!

Hele leuke middag gehad tijdens onze babyshoot met deze getalenteerde fotograaf. Lief, creatief en geduldig met als eindresultaat prachtige foto’s!

Melvin heeft een prachtige sfeervolle foto geleverd voor onze teamkamer. Hij heeft een super goed gevoel voor compositie en een prachtige stijl. De kleuren passen perfect bij de kleuren in onze school.

Melvin is heel professioneel. Hij luistert naar je wensen en komt zelf ook met erg leuke ideeën. Het eindresultaat was dan ook fenomenaal.