Je bent hier: Home > Overige

Dynamisch

Mens in beeld is geen toevallige keus voor mijn tweede specialisatie. Ik houd van mensen en vang ze graag in hun onbevangenheid. Op de mooiste dag van hun leven, maar ook zonder speciale aanleiding genietend van elkaar als geliefden of familie. Daarbij streef ik er naar het menselijke op de mooist mogelijke manier uit te beelden en te vereeuwigen in al haar dynamiek en ook kwetsbaarheid. Dit alles op de meest integere manier opdat men het resultaat zal koesteren als de zuiverste momenten tot in lengte van dagen.

Persoonlijk

Wil je graag een familiedag vereeuwigen met professionele foto’s? Een new-born shoot? en picknick in het bos? Een love-shoot met jouw partner? Of lijkt het je geweldig om jouw zwangerschap of bruiloft vast te laten leggen? Graag bespreek ik de mogelijkheden in een dynamische thema of setting. Laat het me weten!

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp naar 06-11145435

8 + 0 = ?

Melvin heeft onze trouwdag prachtig en met aandacht voor detail en ons moment vastgelegd. Zijn vrolijke, vriendelijke en professionele persoonlijkheid maken zijn aanwezigheid tot een aanwinst. Iedereen, inclusief wijzelf, voelden zich op hun gemak en ontspannen wat tot super mooie foto’s heeft geleid. Zijn creativiteit en passie hebben voor ons bijzonder mooie herinneringen opgeleverd waar we met heel veel plezier op terug kijken. Melvin, bedankt.

Wij zijn heel blij met de prachtige foto, persoonlijke service en snelle levering! We hebben een foto op buitencanvas besteld en hadden daarbij wat advies nodig, ook daarvoor konden we bij Melvin terecht.

“Zeer tevreden over Melvin! Sociale en benaderbare fotograaf, erg prettig.

Foto’s van grote kwaliteit met ruimte voor input van ons en van het professionele oog van Melvin.”

Melvin heeft een sterk oog voor het vinden van ‘the right spot’ hij speelt daarbij met het licht..de objecten in de omgeving en brengt daarmee veel diepte/ levendigheid aan. Hij sluit aan bij je wensen en
laat jou het middelpunt zijn.

Zeer tevreden over de samenwerking met de fotograaf. We hadden de keus om zelf een locatie uit te zoeken maar dit lieten we aan hem over en dat was een goede keuze! Lief voor de kinderen, ze konden eerst
even wennen aan hem zodat ze met plezier op de foto gingen.. dit maakte de foto’s speels. De foto’s zijn super mooi geworden en de volgende dag al de foto’s binnen dus super snel.

Melvin is een enthousiaste fotograaf die de tijd neemt voor mooie foto’s. Hij komt met erg leuke ideeen, waarbij zijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Wij hebben een hele

leuke babyshoot gehad en zijn heel blij met het resultaat!

Melvin jonker heeft een geweldige cake smash fotoshoot van mijn dochter Suus gemaakt voor haar 1e verjaardag. Heel professioneel en de foto’s zijn super mooi geworden. Bedankt melvin!

Hele leuke middag gehad tijdens onze babyshoot met deze getalenteerde fotograaf. Lief, creatief en geduldig met als eindresultaat prachtige foto’s!

Melvin heeft een prachtige sfeervolle foto geleverd voor onze teamkamer. Hij heeft een super goed gevoel voor compositie en een prachtige stijl. De kleuren passen perfect bij de kleuren in onze school.

Melvin is heel professioneel. Hij luistert naar je wensen en komt zelf ook met erg leuke ideeën. Het eindresultaat was dan ook fenomenaal.

Als cadeau voor een familielid deden we een shoot met Melvin. Allereerst was deze shoot zelf een gezellige ervaring. Bijzonder hoe Melvin iedereen op zijn of haar gemak weet te stellen. En dan…de foto’s! Ontroerend mooi en een fantastisch resultaat!