Je bent hier: Home > Landschapsfotografie

Fotografie cursussen door Melvin Jonker

Het hele jaar door kun je bij mij terecht voor diverse cursussen. Om de absolute basis van je camera, het fotograferen zelf en het bewerken ervan te leren, maar ook voor de gevorderde vormen van fotografie als landschapsfotografie en het bewerken van foto’s in Lightroom kun je bij mij terecht.

Ben je op zoek naar specifieke ondersteuning, 1-op-1 instructie en training? Ik ga meer dan graag met je aan de slag. Alle cursussen en begeleiding zijn laagdrempelig en zeer praktisch. Dat wil zeggen; lekker veel doen!

Klik op een van onderstaande cursussen voor meer informatie en om je meteen aan te melden.

Ik had nog bijna nooit op manuele stand gefotografeerd maar na de duidelijke uitleg gaat mijn camera daar niet meer vanaf! Ik vond het heel fijn dat we met de theorie direct in de praktijk aan de slag konden en dat je voor iedereen de tijd nam zodat iedereen het uiteindelijk zou begrijpen.

Melvin heeft een sterk oog voor het vinden van ‘the right spot’ hij speelt daarbij met het licht..de objecten in de omgeving en brengt daarmee veel diepte/ levendigheid aan. Hij sluit aan bij je wensen en laat jou het middelpunt zijn.

– Mijn eerste 1-on-1 coaching gehad bij Melvin Jonker en deze raad ik zeker aan! Melvin is erg gepassioneerd over het fotograferen en neemt je mee in zijn wereld; Zijn manier van vertellen, uitleggen en doen; werkt. Er heerst een ongedwongen en ontspannen sfeer tijden zijn coaching en vragen staan vrij; Melvin stelt je op je gemak en laat je van landschapsfotografie houden.

Melvin enorm bedankt voor je goede uitleg, geduld en 1 op 1 begeleiding! Veel dingen qua theorie en praktijk van je geleerd. Daarnaast alle vragen die ik had met je kunnen bespreken en later in de praktijk samen kunnen uitvoeren. Nieuwe instellingen in mijn camera geleerd en buitenom dat ik enorm veel heb geleerd over compositie, camera’s, instellingen, objecieven etc was het ook nog eens gezellig. Zeker een aanrader!

Ik kwam binnen met mijn camera die tot die dag nog nooit van de automatische stand was afgehaald..

Aan het einde van de dag, kon ik zelf mijn camera instellen, had ik meer kennis rondom Landschapsfotografie, heb ik veel kunnen oefenen op een mooie plek en was ik nog enthousiaster geworden door Melvin zijn leuke manier van vertellen! Kortom: aanrader!

Als onervaren cursist volgde ik de cursus landschapsfotografie bij Melvin Jonker. Gezellige deelnemers, duidelijke theorie, professionele uitleg en begeleiding zorgden aan het einde van de dag ervoor dat je al aardig het geleerde in de praktijk kon toepassen.

De cursus landschapfotografie is een aanrader voor zowel de beginnende als meer gevorderde fotograaf. Met groot enthousiasme, kennis en kunde neemt Melvin je mee in de wereld van landschapfotografie. In het praktijkgedeelte op locatie kun je direct de theorie toepassen om een mooi plaatje te schieten.

Afgelopen weekend de cursus basis landschapsfotografie gedaan bij Melvin Jonker.
Een hele leuke cursus over de grondbeginselen van fotografie, het gebruik van je eigen camera en de toepassingen voor landschapsfotografie in een kleine groep.

Door de simpele uitleg, met ezelsbruggetjes, wordt het begrijpen van je camera een stuk gemakkelijker. Het eind van de dag wordt gebruikt om het geleerde in praktijk te brengen.
Het verschil in kwaliteit van de foto´s, voor de cursus en na de cursus, met de kennis van die dag, zijn gigantisch.

Kortom, een superleuke dag met een bevlogen Melvin Jonker. Een absolute aanrader voor mensen die meer willen dan de automatisch stand van je camera.

Melvin dank je wel. We kijken uit naar de vervolgcursus.

De les inhoud was overzichtelijk, begrijpelijk en zeker uitdagend (dus ook voor mij als minder beginnend fotograaf). Melvin heeft de kwaliteiten om te differentiëren en lesstof op niveau aan te passen daar waar nodig. De afwisseling theorie en praktijk was ronduit top! Door te werken in een opdrachtencarrousel leer je stap voor stap je camera en zijn mogelijkheden beter kennen. Het toetje was een prachtige fotolocatie vlakbij de cursuslocatie.