Je bent hier: Home > Cursussen

Cursussen

Wel een leuke camera maar heb je eigenlijk geen idee hoe die werkt, behalve op de automatische stand? Of vind je landschapsfotografie leuk maar worden de foto’s niet zoals je graag zou willen? Zou je zulke foto’s willen leren maken als in mijn portfolio?

Meld je dan nu aan voor mijn 1- daagse cursus “basiscursus landschapsfotografie”. Wat gaan we onder andere behandelen?

  • De belangrijkste instellingen van je camera
  • De basisbeginselen van landschapsfotografie
  • Het belang van een goede compositie
  • Het gebruik van filters
  • En nog veel meer…

Na de theorie (omgeving Zuidlaren) en een gezellige maaltijd trekken we erop uit om de stof ook direct in de praktijk brengen. Als het even meezit, gaan we jacht maken om de zonsondergang te fotograferen.

Doel

Mijn doel is om aan het einde van de dag jouw kennis en vaardigheden met betrekking tot landschapsfotografie naar een hoger level te hebben gebracht en je nog meer te enthousiasmeren voor fotografie dan reeds het geval was. Dat jij aan het einde van de dag weet hoe je van een “leuke” foto, een “wauw” foto kunt maken! Om voldoende persoonlijke aandacht te garanderen zitten er maximaal 8 mensen in een groep.

Aanmelden

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt of meld je aan voor de volgende cursus! De kosten voor deze 1 daagse cursus bedraagt €99,95.

De eerstvolgende cursusdata zijn:

  • Zondag 1 september 2019       (VOL)
  • Zaterdag 21 september 2019  (VOL)
  • Zondag 13 oktober 2019          (VOL)
  • Zondag 27 oktober 2019         (Nog 1 plek!)
  • Zondag 3 november

Aanmelden kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Je mag me ook bellen of appen en dan regelen we het vanaf daar. Kun je echt niet wachten, schroom dan ook niet om contact op te nemen voor een 1 op 1 traject.

Ben je geïnteresseerd in mijn foto(s) en zie je deze graag terug op bijvoorbeeld professioneel fotopapier, canvas, polamex of iets anders? Laat het me weten via onderstaand formulier. Alle maten en afdrukken zijn mogelijk. Natuurlijk adviseer ik ook graag over welk materiaal en/of het formaat dat het beste aansluit op jouw wens(en).

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp naar 06-11145435

Ik kwam binnen met mijn camera die tot die dag nog nooit van de automatische stand was afgehaald..

Aan het einde van de dag, kon ik zelf mijn camera instellen, had ik meer kennis rondom Landschapsfotografie, heb ik veel kunnen oefenen op een mooie plek en was ik nog enthousiaster geworden door Melvin zijn leuke manier van vertellen! Kortom: aanrader!

Sannehttps://

Melvin enorm bedankt voor je goede uitleg, geduld en 1 op 1 begeleiding! Veel dingen qua theorie en praktijk van je geleerd. Daarnaast alle vragen die ik had met je kunnen bespreken en later in de praktijk samen kunnen uitvoeren. Nieuwe instellingen in mijn camera geleerd en buitenom dat ik enorm veel heb geleerd over compositie, camera’s, instellingen, objecieven etc was het ook nog eens gezellig. Zeker een aanrader!

Margahttps://

Melvin is heel professioneel. Hij luistert naar je wensen en komt zelf ook met erg leuke ideeën. Het eindresultaat was dan ook fenomenaal.

Annet HundEen kersverse moeder

Ik had nog bijna nooit op manuele stand gefotografeerd maar na de duidelijke uitleg gaat mijn camera daar niet meer vanaf! Ik vond het heel fijn dat we met de theorie direct in de praktijk aan de slag konden en dat je voor iedereen de tijd nam zodat iedereen het uiteindelijk zou begrijpen.

Sanne Jongstra

Als onervaren cursist volgde ik landschapsfotografiecursus bij Melvin Jonker. Gezellige deelnemers, duidelijke theorie, professionele uitleg en begeleiding zorgden aan het einde van de dag ervoor dat je al aardig het geleerde in de praktijk kon toepassen.

Eduard Han

De cursus landschapfotografie is een aanrader voor zowel de beginnende als meer gevorderde fotograaf. Met groot enthousiasme, kennis en kunde neemt Melvin je mee in de wereld van landschapfotografie. In het praktijkgedeelte op locatie kun je direct de theorie toepassen om een mooi plaatje te schieten.

Jose

Afgelopen weekend de cursus basis landschapsfotografie gedaan bij Melvin Jonker.
Een hele leuke cursus over de grondbeginselen van fotografie, het gebruik van je eigen camera en de toepassingen voor landschapsfotografie in een kleine groep.

Door de simpele uitleg, met ezelsbruggetjes, wordt het begrijpen van je camera een stuk gemakkelijker.
Het eind van de dag wordt gebruikt om het geleerde in praktijk te brengen.
Het verschil in kwaliteit van de foto´s, voor de cursus en na de cursus, met de kennis van die dag, zijn gigantisch.
Kortom, een superleuke dag met een bevlogen Melvin Jonker.

Een absolute aanrader voor mensen die meer willen dan de automatisch stand van je camera.

Melvin dank je wel. We kijken uit naar de vervolgcursus.

Patrick en Manilla