Je bent hier: Home > Landschapsfotografie

Cursus Landschapsfotografie

Je fotografeert al niet meer op de automatische stand, maar wilt wel graag een volgende stap maken in fotografie. In dit geval landschapsfotografie. Je hebt een vakantie geboekt voor de zomer naar een prachtige locatie. Tijdens deze vakantie maak je allemaal foto’s met je mooie camera maar ze worden toch niet helemaal zoals je zou willen.

Komt bovenstaande je herkenbaar voor?

Niet zelden heeft dit te maken met compositie. De compositie is een veelal onderschatte factor in fotografie en met name landschapsfotografie. Wil je hier onder andere meer over leren? Geef je dan nu op voor deze eendaagse cursus! Wat gaan we oa behandelen?

Theorie

  • Het weer. Hoe kun je dit zo goed mogelijk voorspellen? En nee, je hoeft echt geen tweede Piet Paulusma te zijn
  • Compositie. Het fundament van een foto. Het creëren van diepte in je foto middels bepaalde “regels”
  • Filters. Verschillende soorten filters die je in je voordeel kunt gebruiken. Deze filters mag je uitproberen tijdens het praktijkgedeelte.
  • En nog veel meer….

Praktijk

Na het theoriegedeelte gaan we gelijk het geleerde toepassen in de praktijk op een mooie locatie en daar zullen we blijven tot en met de zonsondergang. Ook kun je gebruik maken van een setje filters om te oefenen. Om ervoor te zorgen dat jij genoeg persoonlijke aandacht krijgt en het leerrendement zo hoog mogelijk is, werken we in groepjes van max 8 personen.

In samenwerking met SIGMA, is het mogelijk om tijdens de cursus verschillende lenzen te bekijken en uit te proberen, hoe gaaf is dat?!

Aanmelden

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt of meld je aan voor de volgende cursus!
De kosten voor deze cursus bedraagt €99,95

Wat zit bij deze cursus inbegrepen?

Lesmateriaal
Koffie/thee en wat lekkers
Persoonlijke en professionele begeleiding

Niveau: beginner / GEMIDDELD / gevorderd

De eerstvolgende cursusdata zijn:

  • Zondag 1 november    ( 13:30 tot 17:00) VOL!
  • Zondag 13 december ( 12:30 tot 16:00 )

Aanmelden kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Je mag me ook bellen of appen en dan regelen we het vanaf daar. Kun je echt niet wachten, schroom dan ook niet om contact op te nemen voor een 1 op 1 traject.

Ben je geïnteresseerd in mijn foto(s) en zie je deze graag terug op bijvoorbeeld professioneel fotopapier, canvas, polamex of iets anders? Laat het me weten via onderstaand formulier. Alle maten en afdrukken zijn mogelijk. Natuurlijk adviseer ik ook graag over welk materiaal en/of het formaat dat het beste aansluit op jouw wens(en).

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp naar 06-11145435

Wij zijn heel blij met de prachtige foto, persoonlijke service en snelle levering! We hebben een foto op buitencanvas besteld en hadden daarbij wat advies nodig, ook daarvoor konden we bij Melvin terecht.

“Zeer tevreden over Melvin! Sociale en benaderbare fotograaf, erg prettig.

Foto’s van grote kwaliteit met ruimte voor input van ons en van het professionele oog van Melvin.”

Melvin heeft een sterk oog voor het vinden van ‘the right spot’ hij speelt daarbij met het licht..de objecten in de omgeving en brengt daarmee veel diepte/ levendigheid aan. Hij sluit aan bij je wensen en
laat jou het middelpunt zijn.

Zeer tevreden over de samenwerking met de fotograaf. We hadden de keus om zelf een locatie uit te zoeken maar dit lieten we aan hem over en dat was een goede keuze! Lief voor de kinderen, ze konden eerst
even wennen aan hem zodat ze met plezier op de foto gingen.. dit maakte de foto’s speels. De foto’s zijn super mooi geworden en de volgende dag al de foto’s binnen dus super snel.

Melvin is een enthousiaste fotograaf die de tijd neemt voor mooie foto’s. Hij komt met erg leuke ideeen, waarbij zijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Wij hebben een hele

leuke babyshoot gehad en zijn heel blij met het resultaat!

Melvin jonker heeft een geweldige cake smash fotoshoot van mijn dochter Suus gemaakt voor haar 1e verjaardag. Heel professioneel en de foto’s zijn super mooi geworden. Bedankt melvin!

Hele leuke middag gehad tijdens onze babyshoot met deze getalenteerde fotograaf. Lief, creatief en geduldig met als eindresultaat prachtige foto’s!

Melvin heeft een prachtige sfeervolle foto geleverd voor onze teamkamer. Hij heeft een super goed gevoel voor compositie en een prachtige stijl. De kleuren passen perfect bij de kleuren in onze school.

Melvin is heel professioneel. Hij luistert naar je wensen en komt zelf ook met erg leuke ideeën. Het eindresultaat was dan ook fenomenaal.

Als cadeau voor een familielid deden we een shoot met Melvin. Allereerst was deze shoot zelf een gezellige ervaring. Bijzonder hoe Melvin iedereen op zijn of haar gemak weet te stellen. En dan…de foto’s! Ontroerend mooi en een fantastisch resultaat!

Melvin heeft onze trouwdag prachtig en met aandacht voor detail en ons moment vastgelegd. Zijn vrolijke, vriendelijke en professionele persoonlijkheid maken zijn aanwezigheid tot een aanwinst. Iedereen, inclusief wijzelf, voelden zich op hun gemak en ontspannen wat tot super mooie foto’s heeft geleid. Zijn creativiteit en passie hebben voor ons bijzonder mooie herinneringen opgeleverd waar we met heel veel plezier op terug kijken. Melvin, bedankt.