Je bent hier: Home > Landschapsfotografie

1 op 1

Naast 1- en 2- daagse groepscursussen bied ik ook 1 op 1 begeleiding. Hierbij bied ik volledige maatwerk met betrekking tot (landschaps)fotografie of nabewerking van jouw foto’s in Lightroom. Het voordeel hiervan is dat ik mij volledig kan focussen op al je leervragen, wat in groepsverband natuurlijk lastiger is. Wil je meer weten over filters of juist meer praktijkervaring op doen met professionele en kritische ondersteuning? Ik behandel zowel theorie en praktijk, volledig op maat.

Het doel

Mijn doel is dat jij aan het einde van ons traject meer handvaten hebt gekregen om (nog) meer uit je fotografie te halen. De kosten hiervan bedragen €249,95 voor een dag (één dagdeel). Langere trajecten zijn mogelijk en ook wanneer je samen met een vriend(in), collega of partner begeleid wilt worden dan is dat mogelijk op aanvraag.

Let op: tot het eind van dit jaar, mag een tweede persoon GRATIS mee!

Ben je geïnteresseerd in mijn foto(s) en zie je deze graag terug op bijvoorbeeld professioneel fotopapier, canvas, polamex of iets anders? Laat het me weten via onderstaand formulier. Alle maten en afdrukken zijn mogelijk. Natuurlijk adviseer ik ook graag over welk materiaal en/of het formaat dat het beste aansluit op jouw wens(en).

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp naar 06-11145435

1 + 3 = ?

Dankzij een hele leuke en gezellige fototour met Melvin door Groningen heb ik besloten ook een fotocursus te gaan volgen bij Melvin. Kernwoorden die tijdens de cursus passen bij Melvin: kennis, kundig, motiverend, geduldig, relaxed, enthousiast, stimulerend en ruimte voor je eigen ideeën en wensen!
Ik heb genoten en veel geleerd!

– Mijn eerste 1-on-1 coaching gehad bij Melvin Jonker en deze raad ik zeker aan! Melvin is erg gepassioneerd over het fotograferen en neemt je mee in zijn wereld; Zijn manier van vertellen, uitleggen en doen; werkt. Er heerst een ongedwongen en ontspannen sfeer tijden zijn coaching en vragen staan vrij; Melvin stelt je op je gemak en laat je van landschapsfotografie houden.

Melvin enorm bedankt voor je goede uitleg, geduld en 1 op 1 begeleiding! Veel dingen qua theorie en praktijk van je geleerd. Daarnaast alle vragen die ik had met je kunnen bespreken en later in de praktijk samen kunnen uitvoeren. Nieuwe instellingen in mijn camera geleerd en buitenom dat ik enorm veel heb geleerd over compositie, camera’s, instellingen, objecieven etc was het ook nog eens gezellig. Zeker een aanrader!

Melvin is heel professioneel. Hij luistert naar je wensen en komt zelf ook met erg leuke ideeën. Het eindresultaat was dan ook fenomenaal.